Rezultate romani 27 aprilie – 3 mai 2015

Rezultate romani 27 aprilie – 3 mai 2015

Saptamana care tocmai a trecut a fost una nefasta pentru tenisul feminin romanesc, poate cea mai neagra din ultimii ani.

Incepem rezultate romani 27 aprilie – 3 mai 2015 cu turneul de la Marrakech, Maroc. Aici nu am avut nicio reprezentanta pe tabloul de simplu. Raluca Olaru a participat in calificari, nereusind sa treaca de primul tur, pierzand in fata frantuzoaicei Arcangioli, scor 2-6; 6-7. Olaru a reprezentat Romania si la dublu, unde a facut pereche cu spaioloaica Soler-Espinosa. Cele doua au fost capi de serie numarul 4, invinse fiind in prima runda de cuplul Mona Barthel/Mandy Minella.

Mergem la turneul WTA de la Praga, unde am avut doua romance pe tabloul principal de simplu. Monica Niculescu a pierdut in prima runda in fata muntenegrencei Danka Kovinic, numarul 106 mondial, venita din calificari, scor 2-6; 6-2; 4-6. Mai departe de primul tur nu a putut trece nici Irina-Camelia Begu, favorita numarul 6 pierzand contra cehoaicei Sinakova, cu un dublu 3-6. In calificari am avut-o pe Elena Bogdan, care a pierdut in prima runda impotriva bielorusei Olga Govortsova, cu 5-7 in decisiv. In proba de dublu am avut-o pe Elena Bogdan, care a evoluat alaturi de taipeianca Chin-Wei Chan, impotriva surorilor Kichenok, favorite numarul 2. Surorile au castigat cu 6-4; 6-2. Astfel, nici macar o romanca nu a reusit sa treaca de prima runda la cele doua turnee din aceasta saptamana.

Rezultate romani 27 aprilie – 3 mai 2015 nu am avut doar la feminin, ci si la masculin.

In calificarile de la Istanbul, am avut doi reprezentanti. Este vorba de Dragos Dima si Petru-Alexandru Luncanu. Dima a avut ghinion la tragerea la sorti, intalnind in primul tur favoritul principal, slovenul Blaz Kavcic. Dima i-a provocat dureri de cap slovenului, castigand al doilea set cu 6-1, pierzand insa in decisiv cu 5-7. Luncanu a pierdut tot in prima runda in fata austriacului Michael Linzer, scor 6-7; 3-6.

In turneul de la Estoril l-am avut in calificari pe Victor Hanescu, favorit numarul 2. Acesta s-a facut de ras inca o data, pierzand in runda a doua contra portughezului Paolo Sousa, scor 1-6; 7-6; 3-6.

Astfel, am avut reprezentanti in 4 turnee in aceasta saptamana, doua la masculin si doua la feminin, dar nicio victorie. Asa ceva cu siguranta nu s-a mai inregistrat de mult timp.

Rezultate romani 27 aprilie - 3 mai 2015

Rezultate romani 27 aprilie – 3 mai 2015

La turneul challenger de la Torino insa, il avem pe Adrian Ungur, care joaca in aceste momente semifinala cu favoritul numarul 4, belgianul Kimmer Coppejans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*