Simona Halep pierde in semifinale la Roma

Simona Halep pierde in semifinale la Roma

Dupa ce ieri a trecut foarte clar de Alexandra Dulgheru in sferturi, Simona Halep pierde in semifinale la Roma in fata favoritei numarul 10, iberica Suarez Navarro, finalul de meci fiind unul destul de tensionat.

Cele doua jucatoare se intalnisera de 10 ori pana astazi, fiecare castigand de 5 ori. Anul trecut, Suarez Navarro a trecut mai departe, dupa abandonul lui Halep. Acum am avut parte de un meci in care au predominat erorile nefortate si breakurile. Nu mai putin de 60 de astfel de erori a comis romanca, 19 mai mult decat adversara.

Meciul a inceput prost pentru Halep, Navarro ducandu-se la 2-0. Apoi romanca a revenit formidabil, castigand 6 gameuri la rand, impunandu-se cu 6-2 in primul set. Simona a inceput bine si a doua mansa, cu break chiar in gameul de debut si se parea ca lucrurile vor fi mai simple decat ne-am fi asteptat. Apoi insa, Suarez ne-a adus, atat pe noi, cat si pe Halep, cu picioarele pe pamant, facand rebreak. Apoi Suarez Navarro a castigat din nou pe serviciul adversarei, Simona a facut si ea acelasi lucru, dar nici de aceasta data nu si-a putut fructifica serviciul. Iberica a avut nevoie de nu mai putin de 7 mingi de set pentru a egala situatia. Simona Halep a ratat 3 voleuri incredibil de usoare, unul chiar cand avea ocazia sa faca break si sa revina in set.

Simona Halep pierde in semifinale la Roma

Simona Halep pierde in semifinale la Roma

Decisivul a fost unul de poveste. Dupa 8 gameuri, nicio jucatoare nu reusise sa castige pe propriul serviciu. Prima care a facut asta a fost Simona, care se apropia, astfel, la un game de castigarea meciului. Suarez Navarro a replicat insa, castigandu-si si ea serva. In game-ul 11, Halep a pierdut iar pe propriul serviciu, insa nu a mai revenit dupa aceea. Spanioloaica a avut nevoie de 3 mingi de meci pentru a incheia conturile. Astfel, Simona Halep pierde in semifinale la Roma. Din cele 29 gameuri, 18 au fost breakuri, ceva de-a dreptul uluitor la un asemenea nivel.

Dupa meci, Navarro a admis ca a fost foarte greu sa joace impotriva Simonei, mentionand ca a incercat sa fie agresiva. De cealalta parte, Halep a declarat ca a fost putin nervoasa, lucru care s-a si vazut, dand de 3 ori cu racheta de pamant in timpul partidei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*