Doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros

Doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros

In saptamana premergatoare celei de la Openul Francez, am avut doi sportivi prezenti in finala a doua turnee de dublu. La feminin, Raluca Olaru a facut pereche cu Arruabarena, iar la masculin Tecau cu Rojer.

Sperantele erau mari pentru castigarea macar a unui tilu, insa azi am avut parte de doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros.

La turneul feminin de la Nurnberg, Olaru si Arruabarena au pornit ca favorite numarul 4. In primul tur au trecut in minimum de seturi de perechea Friedsam/Withoeft, scor 6-3; 7-5. Tot in doua seturi au trecut cele doua si in sferturi, oponente fiind Bertens si Schuurs. Olaru si Arruabarena s-au impus in fata acestora cu 6-1; 6-3, intr-o partida ce a durat o ora si doua minute.

In semifinale am avut un duel romanesc, Raluca Olaru intalnind-o pe Elena Bogdan, partenera sa fiind Hrdinova. Nici de aceasta data, Olaru si Arruabarena nu au pierdut niciun set,  impunandu-se cu 6-2; 6-3 intr-o ora si 6 minute. In finala insa, au pierdut in fata favoritelor numarul 2, Chan si Medina, scor 4-6; 6-7. In tie-breakul setului secund, Arruabarena si Olaru au condus cu 4-1, insa nu au putut mentine avantajul. A fost cea de-a saptea finala din cariera Ralucai Olaru in circuitul WTA.

Doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros

Doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros

Trecem la perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, care au pornit capi de serie numarul 1 in turneul de la Nice. La fel ca perechea Olaru/Arruabarena, nici cei doi nu au pierdut vreun set pana in finala. In prima runda, i-au avut ca adversari pe americanii Johnson si Querrey, pe care i-au invins cu 6-4; 6-2, in doar 55 minute. In sferturi, adversari au fost Maytin si Molteni, pe care i-au invins cu 6-3; 7-6.

In semifinale Tecau si Rojer s-au impus in fata lui Duran si Maximo Gonzalez cu 6-3; 7-5. In finala incheiata acum aproximativ o ora, favoritii principali ai turneului au pierdut contra perechii formate din Pavic si Michael Venus in 3 seturi. Dupa ce l-au pierdut pe primul la tie-break, s-au impus in al doilea set cu 6-2, in Super Tie-break fiind invinsi cu 8-10.

Desi am avut doua finale pierdute de romani inainte de Roland Garros, faptul ca cei doi romani au ajuns pana in ultimul act ne da sperante ca vor obtine un rezultat bun si la Openul Francez.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*