Rezultate romani 22-27 iunie 2015

Rezultate romani 22-27 iunie 2015

In saptamana premergatoare turneului de la Wimbledon, Romania a avut reprezentanti pe tabloul principal doar in circuitul WTA. Din pacate, rezultate romani 22-27 iunie 2015 nu au fost dintre cele mai bune.

La turneul de la Eastbourne am avut 3 reprezentate: pe Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu. Ultimele doua au evoluat in calificari. Dulgheru a intrat pe tabloul principal, dupa doua victorii, Monica pierzand in ultimul tur al calificarilor, beneficiind insa de retragerea unui cap de serie. Cum Monica era cea mai bine clasata dintre cele care au pierdut, aceasta a fost cea care a intrat pe tabloul principal. Nu a profitat insa de sansa oferita, in turul secund pierzand in 3 seturi impotriva americancei Vandeweghe, clasata cu doua pozitii mai jos ca ea, pe 48, scorul la final fiind 5-7; 6-2; 1-6.

Rezultate romani 22-27 iunie 2015

Rezultate romani 22-27 iunie 2015

Nici Alexandra Dulgheru nu s-a descurcat mai bine, aceasta fiind invinsa in prima runda de o alta americanca Irina Falconi, clasata pe 74, 15 pozitii in urma ei, cu un dublu 1-6. Partida a durat insa o ora si 17 minute, 10 din cele 14 game-uri incheindu-se dupa prelungiri. Marea noastra speranta la turneul de la Eastbourne era Camelia Begu, clasata pe 30. Si ea a fost invinsa insa in prima runda, cazandu-i victima Barborei Strycova, aflata doua pozitii mai sus. Cehoaica a trecut in minimum de seturi, scor 4-6; 2-6.

Nici la dublu nu am stralucit. Monica Niculescu, a carei pereche a fost Rodionova, a fost invinsa in primul tur de perechea Black/Raymond, cu 8-10 in Super tie-break. Intr-o alta patrtida, Begu, alaturi de Arruabarrena, a fost invinsa tot in prima runda de cuplul Makarova/Vesnina destul de clar, scor 4-6; 0-6. Daca se calificau, Niculescu si Begu erau adversare in sferturi.

In ciuda faptului ca am asistat la rezultate romani 22-27 iunie 2015 destul de slabe, speram ca la Wimbledon lucrurile sa stea diferit si sa ajungem macar cu o jucatoare in turul al treilea, excluzand-o aici pe Simona Halep. Sa nu uitam nici de Horia Tecau si Florin Mergea, care, impreuna cu Rojer, respectiv Bopanna, au sanse mari sa ajunga cat mai departe la turneul de Grand Slam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*