Simona Halep si Horia Tecau sunt in sferturi de finala la US Open, la dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau sunt in sferturi de finala la US Open, la dublu mixt

Horia Tecau este un specialist al probei de dublu. In aceasta vara Horia a castigat Wimbledonul alaturi de olandezul Rojer. Simona Halep si Horia Tecau s-au inscris la US Open la dublu mixt. Astfel tenisul romanesc are de castigat. Simona Halep si Horia Tecau sunt cei mai bine cotati jucatori romani de tenis. Ce a inceput ca o distractie care sa tina loc de antrenamente incepe sa devina treaba serioasa.
Pentru al doilea meci la rand, Simona Halep si Horia Tecau au facut o echipa excelenta si au castigat convingator in turneul de dublu mixt: de data asta a fost 6-1, 6-4 cu perechea Zimonjic/Goerges. Si tot pentru al doilea meci la rand, Simona a servit foarte bine si, cel mai important, a stat excelent in raliurile cu partea masculina a echipei adverse. Dupa David Marrero, acum i-a venit randul lui Nenad Zimonjic, jucator experimentat, multiplu castigator de slamuri. Totul, culminand cu mingea de meci: un running-forehand down the line pe langa sarb, lovit din spatele baseline-ului, si un zambet larg, larg pentru Simo. Cei doi romani merg mai departe si vor intalni in sferturile de finala o pereche extrem de competenta, doi monstri sacri ai dublului, Martina Hingis si Leander Paes.

Tecau si Halep m

E si o intalnire de notat intre Simona si Martina, mai cu seama ca, la inceputul ascensiunii actualului numar 2 mondial, Halep a fost comparata de Billie Jean King cu titrata campioana elvetiana. Insasi Martina a laudat-o; va avea acum ocazia sa o vada peste fileu. Meciul are loc chiar azi, e al patrulea in ordinea de zi de pe Grandstand, aproximativ in jurul orei 22:30, ora Romaniei. Simona Halep are un program infernal luni la US Open. Campioana noastra va juca doua meciuri intr-o zi. De la ora 19:30, Simona Halep si Sabine Lisicki joaca in optimile competitiei pe terenul Armstrong.
Al doilea meci al Simonei este cel de la dublu mixt din sferturile de finala. Halep si Tecau vor juca impotriva Martinei Hingis si Leander Paes (cap de serie 4), in jurul orei 22:30. In optimi, Tecau/Halep au trecut in doua seturi, 6-2, 7-5 de Leandro Paes si Julia Goerges.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*