Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam

Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat o mare sansa de a cuceri un nou titlu, pierzand in semifinalele turneului de la Rotterdam.

Dintre cele 4 perechi din semifinale, cea formata din Tecau si Rojer ramasese singurul cap de serie. Favoritii numarul 2, Dodig si Melo, erau eliminati in sferturi, iar capii de serie numarul 3, Jamie Murray si Nestor, au pierdut inca din primul tur. Din pacate, perechea formata din Florin Mergea si Bopanna, favorita numarul 4, a pierdut in sferturi, cu 8-10, in Super Tie-break, in fata lui Mahut si Pospisil.

Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam dupa ce in optimi si in sferturi nu au pierdut niciun set. In prima runda cei doi au trecut de Garcia-Lopez si Troicki, scor 6-3; 6-2, in primul set cedand un singur punct pe propriul serviciu. In sferturi Tecau si Rojer ii eliminau pe Muller si Zimonjic dupa un dublu 6-3, cei doi pierzand doar 3 puncte pe propriul serviciu in primul set si 6 in cel de-al doilea.

Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam

Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam

Horia Tecau pierde in semifinale la Rotterdam cu 9-11 in Super Tie-break in fata dublului format din Petzschner si Peya. Favoritii principali ai turneului au avut minge de meci, dar si doua servicii la dispozitie. In mod inexplicabil, cei doi, care nu pierdusera vreun game pe propriul serviciu pana atunci, primul set fiind adjudecat la tie-break de Petzschner si Peya, si-au pierdut ambele servicii in finalul Super Tie-breakului. Probabil a fost o lipsa de concentrare de moment, fiindca nu putem vorbi de emotii atunci cand ai terminat anul trecut ca lider mondial.

In acest moment Horia Tecau ocupa locul 3 individual in clasamentul de dublu. In aceasta proba, clasamentul se reseteaza la inceputul fiecarui an, acum dublul format din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer ocupand locul 6, in vreme ce Florin Mergea si Rohan Bopanna se pozitioneaza pe 10. Surprinde locul destul de jos al fratilor Bryan, cei ce au dominat pana anul trecut proba de dublu. Cei doi, care vor implini in curand 38 ani, se afla pe 21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*