Simona Halep dezamageste din nou

Simona Halep dezamageste din nou

Dupa ce  Serena Williams si Angelique Kerber, primele doua jucatoare ale lumii, s-au retras de la Dubai, Simona Halep a devenit favorita numarul 1, declarand ca moralul ei este foarte bun inaintea acestui turneu.

Drept dovada, Simona a pierdut in cel de-al doilea tur al competitiei in fata sarboaicei Ana Ivanovic, care obtinuse 3 victorii din cele 4 intalniri directe. Astfel, romanca a disputat doar 7 partide in acest an, castigand 3. Halep a inceput bine partida, facand break in game-ul de debut. Breakul a fost recuperat de Ivanovic chiar in game-ul al zecelea, cand Simona servea pentru set. Apoi romanca a avut din nou doua ocazii de a castiga pe serviciul adversarei, ratate insa, astfel ajungandu-se la tie-break. Simona a inceput din nou cu dreptul, obtinand un mini-break, pentru ca imediat sa-si cedeze de doua ori serviciul. Pana la finalul tie-breakului Ivanovic a mai luat un minibreak.

Din pacate, Simona Halep dezamageste din nou, in cel de-al doilea set aratandu-si iar momentele de slabiciune.

Simona Halep dezamageste din nou

Simona Halep dezamageste din nou

Vizibil marcata de pierderea primului set, Halep l-a cedat si pe al doilea fara drept de apel, scor 2-6. Astfel, romanca are doar 4 victorii in ultimele 12 meciuri, dand senzatia ca va cobori din top 10 in acest an. Dupa acest nou insucces, Simona a cobirat pe 4 in clasament, insa are noroc fiindca si Garbine Muguruza, care se afla pe pozitia a cincea, la putin peste 100 puncte in spatele Simonei, a pierdut astazi la Dubai. De altfel, cuvantul de ordine al romancei in ultimii doi ani a fost norocul. Fie ca a fost vorba de accidentarea adversarelor sau de eliminarea lor timpurie din diverse turnee.

Fiindca tot suntem la acest capitol, sa spunem ca nu mai putin de 6 jucatoare din top 11 au fost deja eliminate la Dubai. Valoarea jucatoarelor de top, nu doar a lui Halep, pare sa fie la acelasi nivel cu a altora din afara top 50, lucru destul de ingrijorator. Am putea chiar afirma, vazand aceste rezultate, ca mafia pariurilor este si ea implicata in tenisul feminin.

Dupa ce Simona Halep dezamageste din nou, urmatorul ei turneu va fi cel de la Doha.

Aceasta a amanat din nou operatia la nas care era programata, initial, la inceputul lui februarie. Decizia a venit dupa ce Halep a fost foarte multumita de jocul ei din ultimul timp si nu dorea sa-si iasa din forma. Sincer, nu stim daca a declarat asta in mod ironic sau ea chiar asta isi imagineaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*