Avem doua romance la Doha

Avem doua romance la Doha

Cel mai important turneu feminin de saptamana viitoare, la care participa 64 jucatoare, este cel de la Doha. Noi suntem reprezentati de doua jucatoate: Simona Halep si Monica Niculescu.

Din pacate, nicio romanca nu a participat in calificari. Sigur, sansele erau putine sa obtina calificarea pe tabloul principal. Favorita numarul 2, Halep va incepe saptamana viitoare de pe pozitia a patra in clasament. Cel mai probabil, romanca o va avea ca adversara in a doua runda pe jucatoarea din Franta Caroline Garcia. Cele doua s-au intalnit o singura data pana acum. Se intampla chiar la inceputul acestui an, la Sydney, Simona castigand in 3 seturi, scor 6-4; 2-6; 6-1. Garcia vine dupa o semifinala la Dubai, acolo unde Halep a pierdut in turul secund. Daca o va invinge pe Caroline Garcia, Halep are sanse mari de a o va intalni in turul III ori pe Wozniacki, ori pe Daria Gavrilova. Halep a castigat acum doi ani turneul de la Doha.

In ceea ce o priveste pe Monica Niculescu, ea se afla pe 37 in clasament, imediat dupa Irina Begu.

Avem doua romance la Doha

Avem doua romance la Doha

Cu toate astea, avem doua romance la Doha si nu 3 deoarece Begu este accidentata. In prima runda o va infrunta pe nemtoaica Sabine Lisicki, aflata 6 pozitii mai sus. Lisicki a disputat doar doua turnee in acest an, castigand doua partide, pierzand alte doua. Niculescu si Lisicki s-au intalnit de 6 ori pana acum, scorul fiind egal. Ultimele doua dispute, din 2014 si 2015, ambele pe hard, au fost castigate de Lisicki. Niculescu a disputat 3 turnee in acest an, de fiecare data trecand in runda a doua, unde a fost eliminata. Daca si acum se va califica, Monica o va intalni in turul secund pe sarboaica Jelena Jankovic, care nu a inceput prea bine anul.

Avem doua romance la Doha, amandoua avand sanse la calificarea mai departe.

Sa recunoastem, la forma pe care a aratat-o Simona in acest an, sansa mai mare o are Niculescu. Sigur, ea trebuie sa treaca in cel de-al doilea tur, pe cand Simona Halep este calificata automat acolo. Cele doua se afla in partea de jos a tabloului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*