Se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells

Se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells

Diseara incepe primul turneu de Masters Series al sezonului. Asta pe tabloul feminin, fiindca la masculin primul tur va debuta maine seara.

Pe tabloul principal de simplu avem 4 romance. Mai puteam avea una, insa Patricia Tig a pierdut in prima runda a calificarilor. Dintre cele 4 romance, Simona Halep si Monica Niculescu sunt capi de serie, astfel ca vor evolua direct in runda a doua. Acolo, Halep va juca impotriva castigatoarei dintre americancele Taylor Townsend si Vania King, ambele in afara top 200. Daca va trece in turul III, Halep o va avea ca adversara pe Makarova sau pe castigatoarea dintre Hradecka si Riske. Niciuna dintre cele 4 nu este in forma.

Se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells

Se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells

In ceea ce o priveste pe Monica Niculescu, ea o va intalni in turul secund pe invingatoare dintre Voskoboeva si Watson. Daca o va invinge pe Watson, cel mai probabil, in turul III Monica ar putea s-o aiba ca adversara pe Agnieszka Radwanska. 

Sa spunem insa ca se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells si pentru cele doua care vor juca in prima runda.

Irina Begu, aflata pe 35, va juca la noapte impotriva nemtoaicei Laura Siegemund, aflata pe 79, venita din calificari. Daca va trece de nemtoaica, Begu o va intalni in turul secund pe nimeni alta decat Serena Williams. Cealalta reprezentanta a noastra, Alexandra Dulgheru, aflata pe 93, o va avea ca adversara in prima runda pe ocupanta locului 95 WTA, Nicole Gibbs, jucatoare venita din calificari. Cele doua s-au intalnit anul trecut la Roland Garros, Dulgheru impunandu-se. Daca va trece in runda a doua, Dulgheru o va intalni pe americanca Madison Keys, favorita numarul 23. Sa punctam si faptul ca anul trecut jumatate dintre jucatoarele care plecau cu sansa a doua in prima runda s-au calificat.

Se cunosc adversarele romancelor de la Indian Wells nu numai la simplu, ci si la dublu.

Acolo avem 3 reprezentante. Este vorba despre Irina Begu si Raluca Olaru, care vor evolua impreuna, dar si Monica Niculescu, aceasta facand pereche cu Gasparyan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*