Niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti

Niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti

S-au  dus vremurile in care aveam cel putin un roman la simplu in fazele avansate ale turneului de la Bucuresti.

Acum am avut un singur roman in calificari. Este vorba despre Bogdan Borza, detinator de wild-card, care a pierdut in primul tur in fata moldoveanului Radu Albot, favorit numarul 3, scor 0-6; 2-6. Pe tabloul principal am avut doar doi jucatori: Marius Copil si Adrian Ungur. Cum acestia se afla destul de departe in clasament, au primit wild-card. Adrian Ungur nu a avut prea multe sanse in fata favoritului numarul 6, argentinianul Guido Pella, invins fiind cu 5-7; 2-6. Ungur a reusit sa ia un break in primul set. In ceea ce-l priveste pe Marius Copil, acesta a fost invins de bosniacul Dzumhur in 3 seturi, scor 1-6; 6-3; 2-6. Romanul a fost condus in setul secund cu break, insa a reusit sa revina. Din pacate, asta nu s-a intamplat si in decisiv.

Daca nu mai avem niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti, ne punem sperantele in proba de dublu.

Niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti

Niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti

Astazi a evoluat deja o pereche, care a parasit competitia. Este vorba despre cea formata din Vlad Cornea si Victor Hanescu. Cei doi s-au inclinat in minimum de seturi in fata cuplului Butorac/Lipsky, cap de serie numarul 2, scor 2-6; 3-6. Maine vor intra celelalte doua perechi de romani in concurs. Marius Copil si Adrian Ungur vor juca impotriva lui Guccione si Andre Sa, in vreme ce Horia Tecau si Florin Mergea vor forma un cuplu probabil pentru ultima oara inaintea Olimpiadei de la Rio. Favoriti principali, ei vor infrunta in prima runda perechea formata din Daniell si Sitak. Ar fi extraordinar pentru cei doi romani daca ar castiga turneul, mai ales ca acestia vin dupa rezultate slabe cu perechile lor de dublu.

Sigur, este destul de ingrijorator ca nu avem niciun roman la simplu in runda a doua la Bucuresti.

Si mai ingrijorator este ca nu vine niciun roman din spate. Si aici nu ne referim doar la Marius Copil si Adrian Ungur, care dau senzatia ca au trecut de apogeul carierei. Ion Tiriac a declarat ca aceasta va fi ultima editie patronata de el, fiind nemultumit ca nu se mai poate juca pe terenul central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*