Incepe turneul WTA de la Bucuresti

Incepe turneul WTA de la Bucuresti

Astazi, 9 iulie, va incepe turneul WTA de la Bucuresti, odata cu tururile de calificare, la care avem prezente cinci romance.

Este vorba despre Alexandra Cadantu, Cristina Dinu, Nicoleta Dascalu, Gabriela Tatarus si Miriam Bulgaru. Niciuna dintre romance nu este cap de serie, insa toate au meciuri echilibrate. Cea mai inalta pozitie o ocupa Cristina Dinu, aflata pe 228. O urmeaza Cadantu, aflata pe 257, Dascalu, aflata la cea mai buna clasare a sa (283), urcand nu mai putin de 73 pozitii in aceasta saptamana. Tatarus si Bulgaru se afla in afara top 700. Cadantu si Bulgaru vor juca astazi in primul meci, incepand cu ora 10:00.

Pe tabloul principal vom avea 7 jucatoare. Este vorba despre 4 aflate aici datorita clasamentului si 3 detinatoare de wild-card. Au primit un wild-card din partea organizatorilor Elena Ruse, Georgia Craciun si Ioana Minca. Sa spunem ca Ioana Minca a ajuns pana in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledonul rezervat juniorilor, unde a pierdut cu greu. Tragerea la sorti pentru tabloul principal de la Bucuresti nu a fost inca efectuata.

Incepe turneul WTA de la Bucuresti

Incepe turneul WTA de la Bucuresti

In acest an Simona Halep ne onoreaza cu prezenta la turneul de la Bucuresti, aceasta fiind favorita principala. Monica Niculescu este cap de serie numarul 3, celelalte doua romance prezente pe tabloul principal prin prisma clasamentului fiind Patricia Tig si Andreea Mitu. Daca Tig se afla pe locul 100, Mitu ocupa locul 152. Intre Halep si Niculescu se afla italianca Sara Errani, cap de serie numarul 2. Celelalte favorite sunt Siegemund, Schmiedlova, castigatoarea de anul trecut, Kovinic, Putintseva si Allertova.

Astazi incepe turneul WTA de la Bucuresti la Arenele BNR, in cele doua zile de calificare accesul fiind gratuit.

Copiii, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces gratuit si in perioada 11-15 iulie. Luni si marti biletele vor fi 20 lei, miercuri si joi 30 lei,  vineri 50 lei, iar pentru semifinale si finala 75 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*