Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan

Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan

Ziua de ieri a fost una excelenta pentru tenisul romanesc, atat la ATP, cat si la WTA.

Cea mai mare performanta a fost realizata de dublul Florin Mergea/Horia Tecau, favorit numarul 5 la Toronto. Cei doi i-au invins pe favoritii principali, Bob si Mike Bryan, in minimum de seturi, cu un dublu 6-3. Astfel, Mergea si Tecau raman fara set pierdut, dupa ce in cel de-al doilea tur i-au invins pe Isner si Alexander Zverev cu 7-6; 6-0. Asta ne bucura cu atat mai mult cu cat cei doi ne vor reprezenta, pe aceeasi suprafata, la Jocurile Olimpice de la Rio. Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan, in semifinale urmand a-i intalni pe favoritii numarul 3, Dodig si Melo. Acestia au avut nevoie de Super-tiebreak atat in optimi, cat si in sferturi. In finala cei doi romani i-ar putea intalni pe Jamie Murray si Soares, capi de serie numarul 2. Dublul format din Florin Mergea si Horia Tecau a castigat turneul de la Bucuresti in acest an.

Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan, insa romancele au avut si ele rezultate marete ieri.

Simona Halep, favorita numarul 5 si ea, a trecut in semifinale la Montreal, dupa ce pierduse primul set cu Svetlana Kuznetsova, scor 3-6. Romanca nu i-a lasat insa nicio speranta rusoaicei in urmatoarele doua seturi, impunandu-se cu un dublu 6-1. In semifinale Halep o va intalni pe Angelique Kerber, cap de serie numarul 2.

Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan

Florin Mergea si Horia Tecau ii inving pe fratii Bryan

Halep face performanta si la dublu, ajungand in semifinale, alaturi de Monica Niculescu, in sferturi invingandu-le pe Caroline Garcia si Mladenovic, favorite numarul 2. Romancele au pierdut primul set cu 4-6, castigandu-l pe cel de-al doilea cu 6-3. In supertie-break, romancele, care nu sunt cotate ca favorite, s-au impus cu 10-8, revenind de la 3-6 cu doua minibreakuri. In semifinale ele le vor intalni pe Klepac si Srebotnik, nici ele nefiind capi de serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*