Discută cu experții meciurilor de tenis pentru ponturi câștigătoare la pariuri

pariurix-tenislive-1

Nu-ți mai pierde timpul cu pierzătorii, discută cu adevărații experții meciurile de tenis pentru a stabili ponturi câștigătoare la pariuri. Unde poți face asta? Sigur, nu în agențiile de la colțul blocului, ci pe cel mai consacrat forum de discuții tenis, acolo unde tipsteri profesioniști, comentatori sportivi, foști jucători și jurnaliști fac schimb de păreri și postează avancronici de calitate.

Pe forumul de discuții al site-ului comunității pariorilor din România găsești cele mai interesante discuții despre tenis. Acolo poți urmări jurnalele și discuțiile celorlalți membri, dar dacă dorești, poți să-ți deschizi și propriul subiect în care să pui întrebări sau chiar să începi să îți ții propriul jurnal.

Având o evidență publică a ponturilor și argumentelor tale, poți avea șansa să progresezi, mai ales dacă și ceilalți membrii se vor implica în discuție.

Deseori se întâmplă să nu ne dăm seama de propriile greșeli, tocmai pentru că suntem mult prea atenți la detalii și nu mai avem o imagine de ansamblu relevantă asupra metodelor aplicate. De aceea, o intervenție din exterior poate să se dovedească a fi extrem de utilă.

Inspiră-te zilnic din ponturile postate de către cei mai buni pariori din țară!

pariurix-tenislive-2

Un alt mod în care poți profita de site-ul celei mai active comunități de pariori din România este să urmărești ponturile publicate zilnic în cele două concursuri: Biletul zilei și Concursul de pronosticuri. Participarea în cadrul acestor două competiții este gratuită, iar premiile lunare acordate celor mai buni pariori însumează lunar nu mai puțin de 10.000 RON!

Din cauză că potul cel mare poate fi câștigat de orice doritor, fără să riște absolut nimic, cei mai buni pariori din țară se luptă lunar să pună mâna pe marile premii, oferind ponturi de calitate (acompaniate de avancronici), care sunt publice și pot fi văzute de către orice vizitator.

Descoperă în mod gratuit care sunt cele mai pariate 10 ponturi ale zilei

Ba mai mult decât atât, pe pagina dedicată concursului Biletul Zilei poți găsi zilnic topul celor mai pariate 10 pronosticuri ale zilei respective. Este adevărat că nu sunt numai ponturi din tenis (ATP / WTA), ci marea majoritate sunt din fotbal, însă sigur vei găsi și ceea ce te interesează.

Această resursă inegalabil de valoroasă poate fi accesată în totalitate dacă te înregistrezi pe site (crearea unui cont este complet gratuită și durează câteva zeci de secunde). De obicei, în a doua parte a zile, vei găsi o serie de pronosticuri extrem de relevante și care au fost alese în urma analizelor efectuare de zeci de pariori, ceea ce înseamnă că șansele tale de câștig cresc dacă urmărești această secțiune.pariurix-tenislive-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*